Ga naar de inhoud

Particulier verhuizen

Vrolijk Verhuizen gaat verder dan verplaatsen; het is een avontuur met een glimlach. Ons team staat klaar om uw inboedel zorgeloos en vrolijk naar uw nieuwe plek te brengen. Uw blijdschap is onze missie.

Vraag een offerte aan:

Experts in Verhuizen

Bij Vrolijk Verhuizen regelen we particuliere verhuizingen in heel Nederland, met extra zorg voor de provincies Zuid-Holland, Noord-Holland, Utrecht en Noord-Brabant. We streven naar een moeiteloze overgang, zodat u snel kunt genieten van uw nieuwe thuis.

Onze moderne verhuiswagens en -liften zijn goed onderhouden en uitgerust met benodigdheden zoals steekkarren, rolkarren, spanbanden, gereedschap en dekens. U kunt altijd rekenen op ons voor een zorgeloze verhuizing, van begin tot eind.

Slim Besparen Bij Uw Verhuizing


Bij Vrolijk Verhuizen, vakkundig en betrouwbaar, betaalt u niet te veel!


Gezinswoning

Bent u de gelukkige eigenaar van een nieuwe woning maar heeft u zelf weinig tijd om te verhuizen? Wij staan voor u klaar om u te ontzorgen.

Seniorenwoning

Het is tijd om naar een seniorenwoning te verhuizen. Dit is een grote verandering en brengt vaak veel zorgen met zich mee.

Herstelwerkzaamheden

Bent u de gelukkige eigenaar van een nieuwe woning maar heeft u zelf weinig tijd om te verhuizen? Wij zijn er om u te ontzorgen.

Piano verhuizen

Het verhuizen van een piano is een zware en tijdrovende taak. Laat daarom de verhuizing van uw piano of vleugel over aan professionals.

Vrolijk Verhuizen

Onze garanties

Uw gids voor, tijdens & na de verhuizing.

Vrolijke, kundige verhuizers vol passie!

Topkwaliteit & prijs in de verhuiswereld!

Offertes op maat van onze verhuiskenners!

PARTICULIER VERHUIZEN

Uw vragen, door ons beantwoord

Veel verhuisfirma’s hanteren extra tarieven voor bijzondere objecten, ongemakkelijke locaties of trappenlopen. Wij inventariseren deze factoren op voorhand. Zo garanderen we een transparante offerte waarin alle kosten zijn opgenomen. Hiermee willen we u verzekeren van een verrassingsvrije verhuiservaring.

Het zonder onze expertise zelfstandig inpakken van bederfelijke waren en potentieel gevaarlijke materialen is niet geadviseerd. Zorg dat u volledig geïnformeerd bent over de producten op onze risicovolle stoffenlijst. Mocht er schade optreden aan dozen die u eigenhandig hebt ingepakt, kan dit complicaties opleveren bij het verkrijgen van een vergoeding van uw verzekering. We zijn er om u te begeleiden en adviseren.

Voor kwetsbare items zoals servies, glas, kunst, fragiel meubelstuk, spiegels en meer, bevelen we aan professionele inpakdiensten te gebruiken. Onze experts hanteren de modernste verpakkingstechnieken en materialen uit de branche. Bekijk ook onze verhuiswinkel voor sterke dozen en aanvullingen.

Als u de verhuisdatum wenst te wijzigen, contacteer ons team om de gewenste datum te overleggen. Gebaseerd op onze planning kan dit prijsaanpassingen of agendawijzigingen betekenen. Wees u ervan bewust dat verhuizen in het weekend wellicht meer kost dan tijdens weekdagen.

Verhuisbedrijf inhuren

Met ons deskundig team van verhuisspecialisten, voordelige tarieven en hoogwaardig verhuismateriaal, verzekeren wij u van een zorgeloze verhuizing.