Ga naar de inhoud

Opslagruimte huren

Wanneer uw bezittingen de beschikbare ruimte overtreffen, staan wij voor u klaar. Vrolijk Verhuizen biedt directe toegang tot diverse beveiligde opslagfaciliteiten, voor scherpe tarieven en elke gewenste duur. Uw spullen worden met dezelfde zorg behandeld als wanneer ze zich in uw eigen huis bevinden.

Vraag een offerte aan:

Verwachte huurperiode

Opslagruimte eisen

  • Perfecte Omstandigheden: Onze opslagruimtes zijn veilig en voorzien van klimaatbeheersing, zodat jouw eigendommen in optimale staat op je wachten.
  • Met Zorg Ingepakt: Afhankelijk van de duur van de opslag, passen wij een speciale inpakmethode toe om jouw spullen te beschermen.
  • Nauwkeurige Registratie: Onze opslagruimtes zijn altijd voorzien van nauwkeurig opgestelde paklijsten en andere documentatie, zodat je altijd kunt vertrouwen op onze service.

Slim Besparen Bij Uw Verhuizing

Bij Vrolijk Verhuizen ontvangt u deskundige en betrouwbare verhuizers zonder de hoge kosten. Waarom meer betalen dan nodig is? Kies voor een betaalbare en professionele verhuizing met een glimlach!

Vrolijk Verhuizen

Onze garanties

Uw gids voor, tijdens & na de verhuizing.

Vrolijke, kundige verhuizers vol passie!

Topkwaliteit & prijs in de verhuiswereld!

Offertes op maat van onze verhuiskenners!

Uw vragen, door ons beantwoord

Veel verhuisfirma’s hanteren extra tarieven voor bijzondere objecten, ongemakkelijke locaties of trappenlopen. Wij inventariseren deze factoren op voorhand. Zo garanderen we een transparante offerte waarin alle kosten zijn opgenomen. Hiermee willen we u verzekeren van een verrassingsvrije verhuiservaring.

Het zonder onze expertise zelfstandig inpakken van bederfelijke waren en potentieel gevaarlijke materialen is niet geadviseerd. Zorg dat u volledig geïnformeerd bent over de producten op onze risicovolle stoffenlijst. Mocht er schade optreden aan dozen die u eigenhandig hebt ingepakt, kan dit complicaties opleveren bij het verkrijgen van een vergoeding van uw verzekering. We zijn er om u te begeleiden en adviseren.

Voor kwetsbare items zoals servies, glas, kunst, fragiel meubelstuk, spiegels en meer, bevelen we aan professionele inpakdiensten te gebruiken. Onze experts hanteren de modernste verpakkingstechnieken en materialen uit de branche. Bekijk ook onze verhuiswinkel voor sterke dozen en aanvullingen.

Als u de verhuisdatum wenst te wijzigen, contacteer ons team om de gewenste datum te overleggen. Gebaseerd op onze planning kan dit prijsaanpassingen of agendawijzigingen betekenen. Wees u ervan bewust dat verhuizen in het weekend wellicht meer kost dan tijdens weekdagen.

Verhuisbedrijf inhuren

Met ons deskundig team van verhuisspecialisten, voordelige tarieven en hoogwaardig verhuismateriaal, verzekeren wij u van een zorgeloze verhuizing.