Ga naar de inhoud

Ontruimen

Woningen opgeleverd volgens strikte normen, met herstelwerkzaamheden. Voldoet aan verhuurders, woningbouwverenigingen en meer. Uw plek wordt net achtergelaten.

Vraag een offerte aan:

Vakkundige Ontruimingsdienst

Bij ontruimingen en verhuizingen verzorgen we niet alleen essentiële reparaties, maar ook meubelverplaatsingen en inpakwerkzaamheden. Laat het aan onze deskundige medewerkers over.

Bruikbare items doneren we aan goede doelen. Heeft u items over? Wij nemen ze graag tegen een eerlijke prijs over. Restafval wordt altijd milieubewust verwerkt.

Bespaar Tijd en Geld

Bij Vrolijk Verhuizen staat ú centraal. Met onze Handyman Service krijgt u ervaren, betrouwbare verhuizers. Waarom teveel betalen? Wij bieden slimme, kostenefficiënte oplossingen voor een zorgeloze verhuizing.

Vrolijk Verhuizen

Onze garanties

Uw gids voor, tijdens & na de verhuizing.

Vrolijke, kundige verhuizers vol passie!

Topkwaliteit & prijs in de verhuiswereld!

Offertes op maat van onze verhuiskenners!

PARTICULIER VERHUIZEN

Uw vragen, door ons beantwoord

Veel verhuisfirma’s hanteren extra tarieven voor bijzondere objecten, ongemakkelijke locaties of trappenlopen. Wij inventariseren deze factoren op voorhand. Zo garanderen we een transparante offerte waarin alle kosten zijn opgenomen. Hiermee willen we u verzekeren van een verrassingsvrije verhuiservaring.

Het zonder onze expertise zelfstandig inpakken van bederfelijke waren en potentieel gevaarlijke materialen is niet geadviseerd. Zorg dat u volledig geïnformeerd bent over de producten op onze risicovolle stoffenlijst. Mocht er schade optreden aan dozen die u eigenhandig hebt ingepakt, kan dit complicaties opleveren bij het verkrijgen van een vergoeding van uw verzekering. We zijn er om u te begeleiden en adviseren.

Voor kwetsbare items zoals servies, glas, kunst, fragiel meubelstuk, spiegels en meer, bevelen we aan professionele inpakdiensten te gebruiken. Onze experts hanteren de modernste verpakkingstechnieken en materialen uit de branche. Bekijk ook onze verhuiswinkel voor sterke dozen en aanvullingen.

Als u de verhuisdatum wenst te wijzigen, contacteer ons team om de gewenste datum te overleggen. Gebaseerd op onze planning kan dit prijsaanpassingen of agendawijzigingen betekenen. Wees u ervan bewust dat verhuizen in het weekend wellicht meer kost dan tijdens weekdagen.

Verhuisbedrijf inhuren

Wij helpen u als verhuisbedrijf graag met uw verhuizing. Met onze gediplomeerde verhuizers, scherpe prijzen en het beste verhuismateriaal bent u gegarandeerd van een soepele verhuizing.