Ga naar de inhoud

Meubels met een glimlach

Van (de)montage tot zorgvuldig transport en plaatsing. Uw meubels reizen veilig en worden met precisie behandeld. Vertrouw op ons voor een zorgeloze verhuizing!

Vraag een offerte aan:

Vakkundige Verhuisspecialisten

Kies voor onze ervaren verhuisspecialisten om uw verhuizing soepel te laten verlopen. Met gedegen kennis, hoogwaardige uitrusting en aandacht voor detail zorgen wij voor een zorgeloze verplaatsing. Uw bezittingen zijn in betrouwbare handen, klaar om comfortabel en met vertrouwen naar hun nieuwe bestemming te gaan.

Slim Besparen Bij Uw Verhuizing

Bij Vrolijk Verhuizen ontvangt u deskundige en betrouwbare verhuizers zonder de hoge kosten. Waarom meer betalen dan nodig is? Kies voor een betaalbare en professionele verhuizing met een glimlach!

Vrolijk Verhuizen

Onze garanties

Uw gids voor, tijdens & na de verhuizing.

Vrolijke, kundige verhuizers vol passie!

Topkwaliteit & prijs in de verhuiswereld!

Offertes op maat van onze verhuiskenners!

Uw vragen, door ons beantwoord

Veel verhuisfirma’s hanteren extra tarieven voor bijzondere objecten, ongemakkelijke locaties of trappenlopen. Wij inventariseren deze factoren op voorhand. Zo garanderen we een transparante offerte waarin alle kosten zijn opgenomen. Hiermee willen we u verzekeren van een verrassingsvrije verhuiservaring.

Het zonder onze expertise zelfstandig inpakken van bederfelijke waren en potentieel gevaarlijke materialen is niet geadviseerd. Zorg dat u volledig geïnformeerd bent over de producten op onze risicovolle stoffenlijst. Mocht er schade optreden aan dozen die u eigenhandig hebt ingepakt, kan dit complicaties opleveren bij het verkrijgen van een vergoeding van uw verzekering. We zijn er om u te begeleiden en adviseren.

Voor kwetsbare items zoals servies, glas, kunst, fragiel meubelstuk, spiegels en meer, bevelen we aan professionele inpakdiensten te gebruiken. Onze experts hanteren de modernste verpakkingstechnieken en materialen uit de branche. Bekijk ook onze verhuiswinkel voor sterke dozen en aanvullingen.

Als u de verhuisdatum wenst te wijzigen, contacteer ons team om de gewenste datum te overleggen. Gebaseerd op onze planning kan dit prijsaanpassingen of agendawijzigingen betekenen. Wees u ervan bewust dat verhuizen in het weekend wellicht meer kost dan tijdens weekdagen.

Verhuisbedrijf inhuren

Wij helpen u als verhuisbedrijf graag met uw verhuizing. Met onze gediplomeerde verhuizers, scherpe prijzen en het beste verhuismateriaal bent u gegarandeerd van een soepele verhuizing.