Ga naar de inhoud

Handyman Service

Bij Vrolijk Verhuizen kennen we de fijne kneepjes van particulier verhuizen. Onze Handyman Service is meer dan enkel verplaatsen; het is onze gepassioneerde kunst. Door ruime ervaring en een toegewijd team, zorgen we dat uw verhuisdag vloeiend en zorgvuldig verloopt.

Vraag een offerte aan:

Experts in Verhuizen

Bij Vrolijk Verhuizen zijn we trots om onze Handyman Service te presenteren, specifiek ontworpen voor particuliere verhuizingen overal in Nederland.

Maar we doen veel meer dan alleen het verplaatsen van uw spullen. Ons team duikt dieper in de details en denkt proactief met u mee. Ons doel? Ervoor zorgen dat u zich onmiddellijk vertrouwd en comfortabel voelt in uw nieuwe woning. Door de combinatie van onze ervaring en persoonlijke benadering streven we naar een vlekkeloze overgang voor iedere klant.

Bespaar Tijd en Geld

Bij Vrolijk Verhuizen staat ú centraal. Met onze Handyman Service krijgt u ervaren, betrouwbare verhuizers. Waarom teveel betalen? Wij bieden slimme, kostenefficiënte oplossingen voor een zorgeloze verhuizing.

Vrolijk Verhuizen

Onze garanties

Uw gids voor, tijdens & na de verhuizing.

Vrolijke, kundige verhuizers vol passie!

Topkwaliteit & prijs in de verhuiswereld!

Offertes op maat van onze verhuiskenners!

Uw vragen, door ons beantwoord

Veel verhuisfirma’s hanteren extra tarieven voor bijzondere objecten, ongemakkelijke locaties of trappenlopen. Wij inventariseren deze factoren op voorhand. Zo garanderen we een transparante offerte waarin alle kosten zijn opgenomen. Hiermee willen we u verzekeren van een verrassingsvrije verhuiservaring.

Het zonder onze expertise zelfstandig inpakken van bederfelijke waren en potentieel gevaarlijke materialen is niet geadviseerd. Zorg dat u volledig geïnformeerd bent over de producten op onze risicovolle stoffenlijst. Mocht er schade optreden aan dozen die u eigenhandig hebt ingepakt, kan dit complicaties opleveren bij het verkrijgen van een vergoeding van uw verzekering. We zijn er om u te begeleiden en adviseren.

Voor kwetsbare items zoals servies, glas, kunst, fragiel meubelstuk, spiegels en meer, bevelen we aan professionele inpakdiensten te gebruiken. Onze experts hanteren de modernste verpakkingstechnieken en materialen uit de branche. Bekijk ook onze verhuiswinkel voor sterke dozen en aanvullingen.

Als u de verhuisdatum wenst te wijzigen, contacteer ons team om de gewenste datum te overleggen. Gebaseerd op onze planning kan dit prijsaanpassingen of agendawijzigingen betekenen. Wees u ervan bewust dat verhuizen in het weekend wellicht meer kost dan tijdens weekdagen.

Verhuisbedrijf inhuren

Wij helpen u als verhuisbedrijf graag met uw verhuizing. Met onze gediplomeerde verhuizers, scherpe prijzen en het beste verhuismateriaal bent u gegarandeerd van een soepele verhuizing.